Εφημερίδα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣE ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝ. ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Βραβείο Αριστείας απέσπασαν καθηγητές του Γυμνασίου Ακράτας στα πλαίσια του «Θεσμού αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» του Υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα οι καθηγητές Κεχαγιόγλου Μαργαρίτα και Τζαβέλλας Ιωάννης με την μαθητική τους ομάδα (Β' τάξη σχ. έτους 2010-2011) κατέκτησαν την 52η θέση από τα 100 έργα που επιλέχθηκαν να βραβευτούν σε πανελλαδική κλίμακα.

Περισσότερα: ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣE ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝ. ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ - ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ 2011

Γυμνάσιο Ακράτας

Ομάδα Χρυσοπράσινο Φύλλο

2009-2011

 

Υποδεχθήκαμε, φιλοξενήσαμε, ξεναγήσαμε, γνωρίσαμε καλύτερα τους φίλους Κυπρίους μαθητές και συνοδούς καθηγητές τους το τετραήμερο από 10 έως 13 Μαρτίου 2011.
 
Η δραστηριότητα αυτή του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου "Χρυσοπράσινο Φύλλο" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η συγκίνηση των μαθητών ήταν έκδηλη στα δακρύβρεχτα μάτια τους την ώρα του αποχωρισμού στο αεροδρόμιο.
 
Μετράμε ανυπόμονα τις μέρες μέχρι τις 7 Απριλίου 2011, οπότε και θα μεταβούμε εμείς στην Κύπρο επίσης για ένα τετραήμερο, φιλοξενούμενοι από τους Κύπριους φίλους.

Περισσότερα: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ - ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ 2011

 

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ

ΑΧΩΝΕΥΤΗ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Η διαφαινόμενη πρόθεση ή/και σχεδιασμός για τη συγχώνευση των Γυμνασίων και των Λυκείων Ακράτας και Αιγείρας με τη δημιουργία ενός ενιαίου Γυμνασίου με έδρα την Αιγείρα και ενός ενιαίου Λυκείου με έδρα την Ακράτα, δε φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από  διδάσκοντες  και γονείς και κηδεμόνες διδασκόμενων της περιοχής. Παρατίθεται σχετικά το παρακάτω ψήφισμά τους της 28/02/2011:

 

Περισσότερα: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ

   

Σελίδα 1 από 5