Εργασίες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2011-2012

ΤΙΤΛΟΣ : ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


Πάντα στον νου σου νά 'χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου. Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου. Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Κωνσταντίνος Καβάφης

Όταν κάποια στιγμή λοιπόν φτάσουμε και εμείς στην Ιθάκη μας, το τέλος της σχολικής χρονιάς εννοώ, θα έχουμε μαζέψει στον δρόμο γνώσεις και διασκέδαση, άξια πλούτη και αυτά. Σίγουρα τότε στις αποσκευές μας θα έχουμε εργασίες και κατασκευές, κέρδη του ταξιδιού μας. Σας παρουσιάζουμε τις τρεις καλύτερες για την Α γυμνασίου και όλες τις εργασίες για την Β. Για περισσότερες εργασίες πατήστε εδώ.

Παρακάτω προβάλλονται φωτογραφίες εργασιών μαθητών:

Περισσότερα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2011-2012

 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ LOGO

 

Παρέχεται εδώ ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της Logo του KTurtle: 

Οι παρατηρήσεις/υποδείξεις σας είναι ευπρόσδεκτες στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και θα συμβάλλουν στη βελτίωση του υλικού.

 

   

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙA ΜΑΘΗΤΩΝ 2009-10

Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2009-2010, και στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής, οι παρακάτω μαθητές έφτιαξαν τα δικά τους ημερολόγια του έτους 2010, όπως αυτοί τα ήθελαν.

Τα αρχεία είναι σε μορφή pdf, και μπορείτε (με την ευγενική χορηγία των δημιουργών μαθητών) να τα κατεβάσετε, να τα εκτυπώσετε και να τα αξιοποιήσετε όπως θέλετε.

Περισσότερα: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙA ΜΑΘΗΤΩΝ 2009-10

   

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2007-08

Παρακάτω υπάρχουν μερικές από τις ζωγραφιές που επιμελήθηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ακράτας, το σχ. έτος 2007-2008, για το μάθημα των καλλιτεχνικών.

Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η κα Χαρά Γιαννούλη.

Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε μικροεικονίδιο μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη εργασία σε κανονικές διαστάσεις.

Περισσότερα: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2007-08